måndag 22 juni 2009

Midsommarsessions.

Midsommar är avklarad.
Mycket folk på stranden, två tävlingar och ett stort beachparty i klubbens nya partytält.

Det var bland de roligaste midsomrarna på Haga på länge och ett par regnskurar rörde ingen i ryggen, det blåste ju!



På midsommaraftonen majades stången och restes ute i vattnet, tyvärr flöt den bort, men den var fin så länge det varade!
Framåt eftermiddagen, efter sill och jordgubbar kördes en snabb freestyletävling igenom. 6 pers möttes alla mot alla i en bästa trick tävling. De tre bästa, Markus R, Mattias O och Andreas A gick vidare till en final där bästa trick kammade hem vinsten.
Vinden droppade lite men Andreas slängde på en asfet flaka en bit ut. Mattias körde bra på utvägen och klämde in en massa e-sliderförsök på invägen medans Markus visade vart skåpet skulle stå med sina toksnabba Spock 540s precis i strandbrynet.

De andra som deltog var Erik, Emil H och Styret,

På kvällen klämde vi in oss, lite färgade lampor och en infravärmare i ett av klubbens nya Partytält rakt utanför verandan och öste på natten lång.


Markus K tog ett par takräckesvarderingar (till moppen?) Mattias en väska som han verkar ha slarvat bort direkt och Markus R vann ett par barn (som han sen nästan slarvade bort direkt).

På lördagförmiddagen fick man masa sig upp för att regga sig till Schlalomcupens första deltävling. 11 man slöt upp och framåt 14-15 drog det igång. Det var lynnig vind men lika för alla.
Efter tre omgångar stod Markus R som segrare även här och han är nu officiellt king på Haga ända fram till nästa deltävling. Det måste vara hans Multisportarhistoria som gör det.
Kronprins är Mattias O som också gjorde en dubbel och kammade hem 2a platsen och en trea blev 14årige Markus Karlsson som sin vana trogen drog i starten och vann över väldigt mycket äldre och rutinerade seglare.

Övriga placeringar:
4. Teo
5. Axel L
6. Malle
7. Stoffe
8. Andreas
9. Peter B
10. Mange
10. Markus O
10. Martin F

Kort sagt, en sjukt rolig helg på Haga, det kommer flera, var så säkra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar